design keukensMATRIX150
DE BETAALBARE
MODERNE DESIGN KEUKENS

BETAALBAAR INDIVIDUELE DESIGN

Nieuw in Nederland, MATRIX150 zijn de betaalbare moderne design keukens, waar anderen de hoofdprijs vragen voor een echte moderne design keuken heeft Keukenwarenhuis nu unieke moderne design keukens voor de Helft van de prijs.

Moderne Keukens, Design Keukens en Ontwerp Keukens middels een vernuftig 15 cm. rastermaat, waardoor de design keukens altijd strak ontworpen kunnen worden.

              KLIK HIER: NIEUW ! HIGHTOP DESIGNKEUKENS !!

design keukenMATRIX150 NOLTE DESIGN KEUKENS

150 millimeter is de basis voor het nieuwe meetsysteem van MATRIX150. Dit geldt voor de hoogte, de breedte en de diepte. Het heeft dus betrekking op alle drie de afmetingen en maakt moderne keukens nog mooier en duidelijker omschreven. Op grafisch papier staat één vakje gelijk aan 15 centimeter, wat inhoudt dat u thuis met de eerste stappen van de planning van uw moderne keuken, of design keuken kunt starten, terwijl u tegelijkertijd meer mogelijkheden heeft. Het nieuwe systeem is ideaal voor wat betreft ergonomie en apparatuur. Ook kunnen wij het raster in 13 cm. leveren in ons huismerk Tredici, wat ook geproduceerd in Duitsland, door Ballerina. De eenduidige afmetingen van de elementen maken deze DESIGN keukens harmonieus en bieden bovendien meer opslagruimte - niet alleen in de bovenkasten. 
 
Ter Aar – Keukenwarenhuis.nl is sinds kort exclusief dealer van NOLTE MATRIX150, moderne keukendeze Design Keukens of moderne keukens worden in Duitsland geproduceerd met klasse en uitstraling. Met de introductie van deze unieke nieuwe Design Keukens is het aanschaffen van een moderne Design Keuken voor iedereen haalbaar geworden.

De keukentrend neigt de laatste jaren meer naar Design Keukens toe, en daar spelen wij graag op in, daarbij is bij de ontwikkeling van deze nieuwe serie Design Keukens ook veel meer nagedacht over functionaliteit en ergonomie, zodat u zeker weet dat u een Design Keuken krijgt welke niet alleen zeer mooi en betaalbaar is doch ook practisch in het gebruik, hieronder meer over design keukens.

KLIK HIER VOOR ONZE TIJDELIJKE AANBIEDINGEN !!

Moderne Keukens, Design keukens:

Emoderne keukenen design keuken oogt veelal strak en modern, waarbij deze vaak ook uniek en gedurft is. In de meeste gevallen wordt bij de design keuken gebruik gemaakt van moderne materialen, ens is de design keuken meestal greeploos. Deze design keukens zijn standaard voorzien van handige elementen zoals speciale ladekasten maar ook vindt u in de design keuken nog veel meer handigheidjes.

Uiteraard worden design keukens uitgerust met de nieuwste technische toepassingen. De design keukens zijn vaak ook greeploze design keukens, dit wil zeggen dat er geen handvaten zijn (niet zichtbaar). Dit zorgt ervoor dat het strakke lijnenspel van de design keuken behouden blijft.


Design Keuken Greeploos:

Minimalisme in de ontwerpen van design keukens streeft ernaar gebouwen te reduceren tot slechts de noodzakelijke elementen.

De stroming minimalisme staat voor het minimalistische, het puur abstracte en objectieve, zonder emotie. Minimalisme maakt vaak gebruik van kubus-, bol-, cilinder-, en kegelvormen. Het gaat ommatrix150 de kracht van de eenvoud. Door het "krachtig" neerzetten van iets wat een "eenvoudige" vorm lijkt, probeert de ontwerper de “essentie” van zijn ontwerp uit te beelden.

Het minimalisme ontstond aan het begin van de jaren ’60, in de Verenigde Staten. Het begin van de minimalistische stroming begon bij de beeldhouwkunst en mengde zich later met de schilderkunst. In de architectuur ging de ontwikkeling minder snel.

Claudio Silvestrin, John Pawson, Peter Zumthor en Alberto Campo Baeza hebben het minimalisme binnen de architectuur een duw in de rug gegeven en grote veranderingen binnen de architectuur teweeg gebracht. Op het gebied van architectuur werd de naam Minimalisme gebruikt, om de herontdekking van de waarde van lege ruimte en een radicale verwijdering van alles dat niets met het eisenprogramma te maken heeft te laten blijken.

Vele mdesignkeukenogelijkheden in de design keukens greeploos:

MATRIX150 werkt met rastermaten, wat betekent dat de deuren en laden van uw keuken altijd in lijn zijn, hierdoor is het beeld strak en harmonieus.

MATRIX150 kent voor de hoge kasten twee systemen van greeplijsten, horizontaal én verticaal. Hierdoor is het toepassen van koel/vries combinaties bijvoorbeeld ook mogelijk geworden. Bij Tredici kunt u zelfs glasdeuren in verschillende kastuitvoeringen toepassen!
Greeplijsten zijn bij MATRIX150 leverbaar in rvs kleur en ook in een paar aanvullende kleuren.

MATRIX150 heeft veel keuzemogelijkheden in soorten deurfronten, in hoogglans, zijdemat en geheel mat. In totaal zijn er 46 verschillende deurfront mogelijkheden, zodat uw gewenste keuken mogelijk is, ook zijn er vele houtkleuren leverbaar.
Regelmatig passen wij ook combinaties toe, tussen uni- en houtkleuren.

DUS! kom snel naar onze showroom in Ter Aar of Dordrecht om onze MATRIX150 design keukens te bewonderen, u profiteert deze week van onze introductieprijzen voor Half Geld!DESIGN keukensloadingLoading...
To Top