12-16 WEKEN WACHTEN BEHOORT TOT HET VERLEDEN!!
Keukenwarenhuis.nl komt met een revolutionaire doorbraak in de keukenmarkt en levert nu Duitse A-merk Keukens op iedere maat direct uit voorraad ! Direct af te nemen, maar ook 6 maanden te reserveren !

Keukenwarenhuis.nl heeft vele „voetbalvelden“ vol met heel veel maten en soorten kasten welke ontworpen worden tot uw eigen droomkeuken. Van fluweelzacht softwit tot kaderkeukens tot zelfs hoogglans gelakte keukens.

Ook de aanrechtbladen en alle soorten apparatuur kunnen meegeleverd worden, maar u mag ook alleen de kasten voor uw nieuwe keuken kopen. Alle prijzen zijn transparant en netto-netto, zodat u direct weet wat het u kost!!

Profiteer deze week bovendien van de slimme introductiekortingen en download uw eigen prijslijst onder aan deze pagina !


Hieronder vindt u alvast een greep uit ons voorraad assortiment:

Hoogglans wit gelakte keukens:

Keukens Direct Leverbaar
De Lux zit heel strak in de lak, met zijn spierwitte laminaatlak is deze keuken supersterk en superstrak. Een juweeltje om te zien, dit model is standaard afgewerkt met
luxe greeplijsten. 

Download het E-BOOK met alles over model Lux

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van 4995 tot 19995 euro compleet met apparatuur, thuis geleverd of compleet ontzorgd !


Magnolia kaderdeur keukens: 

Keukens Direct LeverbaarModel Valencia, is uitgevoerd met een mooie kaderdeur in het gebroken wit magnolia. Dit model komt in ieder soort woning goed tot zijn recht. Dit kadermodel kan ook als modern landelijke keuken ontworpen worden.

 Download het E-BOOK met alles over model Valencia

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van 3795 tot 14995 euro compleet met apparatuur, thuis geleverd of compleet ontzorgd !


Soft Touch supermatte witte keukens:


Het model Florenz heeft een fluweel zijde zachte toplaag wat een hele mooie, rustige en luxe uitstraling geeft. Deze keuken is ook om aan te raken dus.

Download het E-BOOK met alles over model Florenz

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van 3795 tot 14795 euro compleet met apparatuur, thuis geleverd of compleet ontzorgd !.


Mat kunststof magnolia keukens:

Keuken Outlet
Model Manhatten heeft een supersterke toplaag in een gebroken witte kleur (ca. RAL 9001). Vaak gekozen in de luxere projectwoning.

Download het E-BOOK met alles over model Manhattan

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van 2995 tot 13995 euro compleet met apparatuur, thuis geleverd of compleet ontzorgd !.


Kunststof glans witte keukens:

Model Capri wordt geproduceerd in de Nolte Keukens Fabriek, onder het label ECO. Deze luxe kunststof hoogglans keuken is in de kleur wit.

Download het E-BOOK met alles over model Capri

Deze keukens kunnen naar wens met of zonder apparatuur geleverd worden, in de prijsklasse van 3295 tot 13995 euro compleet met apparatuur, thuis geleverd of compleet ontzorgd !.


Ook 100 modellen Outlet Voorraad Keukens:
Ook levert Keukenwarenhuis.nl 100 verschillende andere modellen, kleuren en uitvoeringen direct uit voorraad. Hier vindt u van modern tot en met landelijke keukens, in de prijsklasse van 1495 tot 4995 euro compleet met apparatuur !

Deze keukens zijn zeer scherp geprijsd en indien gewenst ook direct mee te nemen of thuis te laten leveren, daarnaast is het mogelijk deze voor 6 maanden te reserveren.

Klik hier om de goedkope Outlet Keukens te zien !

Bekijk ze allemaal op de nieuwe Keuken Outlet !


Keukens uit voorraad en direct leverbaar: uw voordeel

1. Direct leverbaar, maanden wachten behoort tot het verleden!
2. Scherpe prijs door de grote voorraad volumes!
3. Hoogwaardige Nolte kwaliteit voor een normale prijs!
4. Keukens zijn reeds voor-gemonteerd, dus geen bouwpakket!
5. Alle service en aftersales onderdelen ook uit voorraad leverbaar!
6. Onbeschadigde leveringen want alles staat dus op voorraad!
7. Gratis en persoonlijk ontwerp en advies!
8. Indien gewenst tot 6 maanden te reserveren !
9. Ook volledig ontzorgd en kant en klaar leverbaar !
10. Levering en montage in geheel Nederland !!


ADRESSEN VOORRAADKEUKENS, DIRECT LEVERBAAR:

Keukens direct leverbaar uit voorraadKeukenwarenhuis.nl Ter Aar (ZH)
- showroom Ter Aar (ZH) 088-0101200
Stobbeweg 21, 2461EX Ter Aar

Keukenwarenhuis.nl Dordrecht
- showroom Dordrecht 088-0101201
Einsteinstraat 29, 3316GG Dordrecht

* alle voorraadkeukens zijn te zien in beide showrooms en/of af te halen of te bezorgen via magazijn Ter Aar of Alphen aan den Rijn.

KLIK HIER VOOR EEN COMPLEET E-BOOK MET ALLE MODELLEN EN ALLE PRIJSLIJSTEN

loadingLoading...
To Top