Industriele KeukenINDUSTRIËLE KEUKENS

KOM ORIËNTEREN EN INSPIREREN! WIJ BOUWEN SAMEN MET U UW EIGEN INDUSTRIELE KEUKEN ONTWERP, VOOR IEDER BUDGET.

INDUSTRIËLE KEUKENS KUNNEN WIJ VOOR U VOLLEDIG SAMENSTELLEN NAAR WENS, VOOR UW EIGEN INDUSTRIËLE KEUKEN !


Keukenwarenhuis.nl heeft de aller-grootste Keukenshowroom van Nederland, met 114 opgestelde keukens. Ook Industriële Keukens ontwerpen wij graag voor u. Deze industriele en loft keukens kunnen wij in vrijwel ieder gewenst budget en opstelling Industriele Loft Keukensvoor u ontwerpen !!! Foto's op deze pagina dienen slechts als voorbeeld, want werkelijk iedere nieuwe industriële keukens is weer anders dan de vorige.

Industriële Keukens nu te zien bij Keukenwarenhuis.nl:

Industriële keukens komen vaak voor in omgebouwde fabrieken, bedrijfshallen en lofts die aangepast of gerenoveerd zijn. In de industriële keuken wordt vaak beton toegepast, en RVS elementen. De industriële keuken heeft een grof en robuust karakter, is stoer en stevig, en kan een stootje hebben. Een industriële keuken wordt zelfs ieder jaar mooier, een beschadiging is eerder een toevoeging als een afbraak aan uw keuken.

De Industriële Loft Keuken en de kenmerken en beleving creëren:

De Industriële keuken staat zeker niet op zichzelf !! De omgeving van deze keuken is ook Industriele Keukenbelangrijk. De afwerking van de muren, de vloer en plafond maken de industriële keuken ! En wat dacht u van de aankleding en accessoires, hiervoor zijn hele leuke dingen te koop. De prijs voor een industrie keuken is werkelijk van laag tot hoog, want van iedere denkbare keuken is een industriële keuken te ontwerpen, dat is het leuke !! Onze adviseurs kunnen u daarmee waanzinnig goed helpen.

Kenmerken en ideeën voor de industriële keuken:

Kleurgebruik,
- wit en grijs met RVS combinatie.
Materiaalgebruik,
- beton, metaal en hout
Uitvoering,
- strak en minimalistisch
Vloerafwerking,
- beton, gietvloeren of oudere houten vloeren

Loft KeukensAndere details, vintage elementen, bakstenen muur, houten tafels, locker kasten, industriële loft lampen, oude schoolstoelen of industriestoelen.

Ideeën om inspiratie op te doen of om industriële accessoires te kopen zijn bijvoorbeeld, Loods 5 in Zaandam, of gewoon lekker bij Xenos of Action. Google ook eens op het thema "Vintage" voor een andere ideeën.

Afspraak met onze industriële loft keuken styliste:

Speciaal voor de industriële keuken ontwerpen, en vooral de gedachte en de aankleding daar om heen heeft keuken waren huis een styliste in dienst, welke met u mee kan denken en uw eigen loft kan inrichten ! Met het juiste kleurgebruik, materiaalgebruik, uitvoering, en wand en vloerafwerking. Ook voor een goed accessoires plan !!


Industrial Loft Kitchen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
loadingLoading...
To Top