KEUKEN GREEPLOOS VOOR HALF GELD

greeploos
Nieuw in Nederland, vanaf vandaag verkoopt Keukenwarenhuis.nl de keukens greeploos voor Half Geld, deze keuken greeploos is leverbaar in het mat en in het hoogglans, bovendien is deze kwaliteits keuken greeploos ook nog eens razendsnel leverbaar, actiemerken: Nolte en Nobilia !

Nieuw – Keukenwarenhuis.nl is exclusief dealer van Balleina Greeploze Keukens, deze keukens worden in Duitsland geproduceerd door Ballerina met Italiaans raffinement. Met de introductie van deze unieke nieuwe generatie keuken greeploos is het aanschaffen van een greeploze keuken voor iedereen haalbaar geworden. De keukentrend neigt de laatste jaren naar minimalisme toe, en daar spelen wij graag op in, daarbij is bij de ontwikkeling van deze nieuwe serie greeploze keukens ook veel meer nagedacht over functionaliteit en ergonomie, zodat u zeker weet dat u een keuken krijgt welke niet alleen zeer mooi en betaalbaar is doch ook practisch in het gebruik
Ballerina Keukens worden tegen zeer scherpe prijzen, compleet ontzorgd verkocht.


greeploosMinimalisme in de keuken greeploos:

Minimalisme in de ontwerpen streeft ernaar gebouwen te reduceren tot slechts de noodzakelijke elementen.

De stroming minimalisme staat voor het minimalistische, het puur abstracte en objectieve, zonder emotie. Minimalisme maakt vaak gebruik van kubus-, bol-, cilinder-, en kegelvormen. Het gaat om de kracht van de eenvoud. Door het "krachtig" neerzetten van iets wat een "eenvoudige" vorm lijkt, probeert de ontwerper de “essentie” van zijn ontwerp uit te beelden.

Het minimalisme ontstond aan het begin van de jaren ’60, in de Vgreeplooserenigde Staten. Het begin van de minimalistische stroming begon bij de beeldhouwkunst en mengde zich later met de schilderkunst. In de architectuur ging de ontwikkeling minder snel.

Claudio Silvestrin, John Pawson, Peter Zumthor en Alberto Campo Baeza hebben het minimalisme binnen de architectuur een duw in de rug gegeven en grote veranderingen binnen de architectuur teweeg gebracht. Op het gebied van architectuur werd de naam Minimalisme gebruikt, om de herontdekking van de waarde van lege ruimte en een radicale verwijdering van alles dat niets met het eisenprogramma te maken heeft te laten blijken.

greeploosVele mogelijkheden in de keuken greeploos:

Bij Tredici werkt met rastermaten, wat betekent dat de deuren en laden van uw keuken altijd in lijn zijn, hierdoor is het beeld strak en harmonieus.

Tredici kent voor de hoge kasten twee systemen van greeplijsten, horizontaal én verticaal. Hierdoor is het toepassen van koel/vries combinaties bijvoorbeeld ook mogelijk geworden. Bij Tredici kunt u zelfs glasdeuren in verschillende kastuitvoeringen toepassen!
Greeplijsten zijn bij Tredici leverbaar in aluminiumkleur en ook in h
greeplooset roestvrijstaal.

Tredici heeft veel keuzemogelijkheden in soorten deurfronten, in hoogglans, zijdemat en geheel mat. In totaal zijn er 46 verschillende deurfront mogelijkheden, zodat uw gewenste keuken mogelijk is, ook zijn er vele houtkleuren leverbaar.
Regelmatig passen wij ook combinaties toe, tussen uni- en houtkleuren.


DUS! kom snel naar onze showroom in Ter Aar of Dordrecht om onze keuken greeploos te bewonderen, u profiteert deze week van onze introductieprijzen voor Half Geld!
loadingLoading...
To Top